"Talk about a dream; try to make it real. You wake up in the night with a fear so real. You spend your life waiting for a moment that just dont come. Well don't waste your time waiting..." B.S. (Badlands)

divendres, 3 de juliol del 2009

Gran concert!


Per fí una altra gran nit amb el meu estimat Bruce Springsteen i amb la "llegendària" E Street Band. Res a veure amb el concert de Landgraaf (Paisos Baixos) de fa unes setmanes. Tocar en un descampat enmig d'un festival (el Pinkpop) amb vuit concerts totalment diferents al llarg del dia no és el mateix que tocar en un estadi i amb un públic entregat. També he confirmat que el públic de Frankfurt no té res a veure amb el d'Hamburg, és a dir que els fans de Hessen són més càlids que els del nord i per tant els alemanys no sempre són igual que els alemanys. La Commerzbank Arena tampoc és que fos el Camp Nou, però déu n'hi do. Si no fos així, el Bruce no ens hauria regalat "The factory", "Point Blank", "I'm going down" o "Jungleland". Han estat dues hores i tres quarts de concert.

Demà toca pujar en un d'aquests Titànics del cel o sigui que me'n vaig a dormir. Espero que els "matons" que hi ha a la porta dels locals de la Moselstrasse deixin de cridar cada vianant convidant-lo a prendre una copa. Quan he tornat del concert la frase ganxo era "entrin, entrin que tenim el local ple d'Springsteen's girls". Quins nassos! Fot una xafugor terrible, no hi aire acondicionat i he de tenir la finestra oberta per a no ofegar-me o sigui que hauré d'aguantar la cridòria!

3 comentaris:

  1. Ohhhhhhhhh!Quina passada, no fa farà falta durant les properes 4 setmanes, ni anar al cine, ni tenir cap llibre començat, perquè les cabòries de l´Oriol ens té enganxats, no paris! eh?
    EMAPE

    ResponElimina
  2. Ei! Com es nota que la filologia corre per les teves venes: s'agraeix moltíssim a l'hora de llegir-te! Tanmateix, molt interessant el que escrius, et recomanaré als amics i coneguts, of course.

    Per cert, sobre les indicacions de les estacions de tren belgues: jo també vai patir-les per a fer la ruta Mechelen - Brussels - Köln. Sort que disposava de prou temps per a entretindre'm tot cercant la via correcta.

    Cuida't!

    ResponElimina
  3. Aquest bloc crea adicciò...com m'hauria agradat estar al concert amb tu! :-) Apa, tanca la motxil.la i cap a l'aerport! Que el Jumbo no espera! Molt bon viatge aventurer!!! baci ;-)

    ResponElimina